Placinta cu spanac si urda

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2013 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta(eu folosesc foi de la Lidl)

Umplutura:

  • 1 kg spanac congelat
  • 200 g urda
  • 2 oua
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Pentru uns:

  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si urda:

Spanacul congelat se fierbe, apoi se pune la scurs intr-o strecuratoasre.

Inainte sa il tocam il scurgem in maini.

Punem spanacul intr-un vas, adaugam urda, ouale, patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Foaia de placinta se intinde, apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem umplutura, si nivelam.

Ce-a de-a doua foaie o taiem in fasii groase de 1-2 cm.

Asezam fasiile peste umplutura, apoi le ungem cu galbenusul.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa sa se raceasca putin apoi se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si urda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta moteasca